Ved hjælp af intensivt åndedræt, følelsesforstærkende musik, dybtgående afspænding og forløsende kropsarbejde bringes deltageren i en ændret og udvidet bevidsthedstilstand, som åbner op for personlige og spirituelt transformerende oplevelser - din indre rejse !

Det er en kraftfuld, men samtidig nænsom metode, der respekterer din personlige integritet og retten til at eje egne oplevelser. Der søges den største grad af støtte til deltagerne før, under og efter kurserne, så du kan føle dig så tryg som muligt ved at åbne op for og møde de indre oplevelser, der kommer på din rejse. Efterbearbejdning og integration af oplevelserne med tegning, skrivning og samtale.

Holotropic Breathwork kan anvendes som psykoterapi, hvor du kan gennemarbejde traumatiske oplevelser og gennemgå transformerende emotionelle processer.
Holotropic Breathwork kan endvidere anvendes ved personlig og spirituel selvudforskning, hvor du i ændrede bevidsthedstilstande kan få adgang til hele spektret af dit oplevelsepotentiale, herunder transpersonlige spirituelle oplevelser.

En-dags kurser har 4 -7 deltagere, som arbejder sammen i par. Man har en session som "puster" (på indre rejse) og en som "sitter" (hjælper den der rejser).

Inden første kursus har man en gratis indledende samtale med Niels Bagge og udfylder helbredsskema.

Kurserne ledes af Aut. Psykolog og Holotropic Breathwork Facilitator Niels Bagge uddannet ved Grof Transpersonal Training under ledelse af Stanislav Grof, MD, Ph.D.

For yderligere information er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 20 84 18 84 eller e-mail: holotropi@niels-bagge.dk